Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Туалет за 100 тисяч гривень на Муніципальному ринку?

У червні відбувся тендер на ремонт туалету на Муніципальному ринку в Калуші. А сьогодні стало відомо, що там планують зносити вбиральню. Чи про одне й те саме приміщення йдеться?

Інформатор дізнавався деталі справи.

На Муніципальному ринку можна побачити вуличний туалет у поганому стані: дірка у підлозі та плитка, що ледве тримається, поржавілі двері та голі стіни…

14 червня 2023 року КП “Калуський муніципальний ринок” на платформі електронних закупівель провело аукціон на ремонт туалету. Тоді переможцем обрали Панька Михайла Тарасовича, котрий запропонував виконати ці роботи за 99 769 гривень. Який саме туалет мається на увазі , в оприлюдненій інформації про тендер не вказано.

Побувавши на ринку, Інформатор довідався, що ремонтні роботи зараз дійсно відбуваються. Але — в іншому туалеті (ближче до торгових точок ринку). За словами ремонтної бригади, у новоствореній вбиральні буде тепла вода, один рукомийник та два унітази. Наразі працівники завершують заливання стяжки на підлозі.

Відповідно до умов договору, роботи мають бути завершені до кінця поточного року.

У міській раді повідомили, що після закінчення цих робіт вуличний туалет демонтують, бо він не відповідає санітарно-гігієнічними нормам.

До теми: У Калуші витратили майже 360 тисяч гривень на заміну накриття на ринку.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору