Інформатор Калуш

ТРЕШ

Lifecell відхрестився від російських олігархів та заявив, що працює

Lifecell відхрестився від російських олігархів та заявив, що працює

Накладення арешту на корпоративні права підсанкційних осіб не впливають на операційну діяльність компанії lifecell, оператор продовжує працювати в звичайному режимі.

Про це йдеться в повідомленні компанії, передає Інформатор.

У компанії заявили, що lifecell повністю належить компанії Turkcell — одній із найбільших компаній Туреччини в галузі телекомунікаційних та технологічних послуг. 54% акцій цієї компанії перебувають у вільному обігу на Стамбульській та Нью-Йоркській фондовій біржах. Фонд добробуту Турецької Республіки (TWF) володіє 26,2% акцій Turkcell, що дає йому право призначати більшість членів ради директорів і номінувати голову правління. Решта 19,8% акцій Turkcell належать IMTIS Holdings S.à.r.l., компанії, яка в свою чергу повністю належить International Mobile Telecom Investment Stichting Administratiekantoor (нідерландський фонд), не маючи у ньому місць у раді директорів і жодних привілеїв, контролю або впливу на Turkcell або lifecell.

“Таким чином Міхаіл Фрідман, Пьотр Авен та Андрєй Косогов не мають жодного контролю або впливу на Turkcell та lifecell. Крім того, обидві компанії суворо дотримуються встановлених механізмів комплаєнсу та внутрішнього контролю, запроваджених органами влади США, Великобританії, ЄС та України”, — йдеться у заяві.

Раніше ми писали, що слідом за “Київстаром” під арешт потрапили активи “Lifecell”, які належать підсанкційним російським олігархам.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору