Калуш До сайту

“Зшиті”, “Цілуй мене”, “Тобі/Про тебе” та інші музичні новинки YouTube | Добірка №10

Навіть попри те, що сьогодні п’ятниця 13-е, музична добірка несе романтичні й “заколисуючі” настрої. Цього разу до традиційної добірки потрапив новий сингл виконавця ХАС, новий трек від Nikow та ще багато цікавого.

Добірку підготував Інформатор.

Nikow — Тобі/Про тебе

“Завжди співав тобі,
а потім закохався і співав про тебе”, — звучить у виконанні Nikow.

Трек, релізу якого чекали користувачі мережі TikTok, нарешті вийшов. Прем’єра відбулась вчора, а станом на сьогодні відео назбирало майже 700 переглядів.

Klavdia Petrivna — Імператори

“Навколо мене крутяться вільні анархісти,
Я вже не знаю, що їм розповісти”

Треки Клавдії також заполонили TikTok, і цей сингл навіть встигли підхопити віддані слухачі. Реліз відбувся вчора, а станом на сьогодні пісню прослухали більш ніж 3 тисячі пошановувачів.

SKYLERR — Кліпали

“Ця пісня ― це моя спроба відобразити той спектр емоцій, який кожен відчував, стикаючись зі зрадою”, ― каже артистка.

Прем’єра відбулась вчора, 12 жовтня, й до сьогодні трек назбирав більш ніж 9 тисяч переглядів.

“Кліпали” ― це пісня, яка показує світ почуттів, коли довіра порушена. Цей трек про силу та рішучість у пошуках правди. Та водночас про слабкість і сліпе кохання”, — додають в описі.

ХАС — Цілуй мене

Прем’єра треку, що увійшов до альбому “Любов на любов”, відбулась всього дві години тому. Відео назбирало трохи більше ніж 2 тисячі переглядів.

“Це пісня про той етап стосунків, коли ти бачиш як на тебе дивляться і вдають, що люблять. І ти розумієш, що це не те, чого ти хочеш, але заспокоюєш себе, що це те, на що ти на даний момент заслужив. “Цілуй мене” це про те, коли ти бачиш, що все не щиро, деколи награно, деколи з перебільшенням, деколи не дограли. Але ти це приймаєш, тому що це все, що ти зараз маєш. І для тебе це деколи солодше, ніж любов, бо якщо ти вже любові не відчуваєш, то хоча би є це”, — додають в описі до пісні.

KUTOVYI — Де ми шукали маленькі невдачі

“Ця пісня була написана лише на емоціях, коли я дізнався про загибель брата. Ностальгічні спогади рідного міста, картинки з дитинства захопили мене і почали бігати перед очима. Місця, де ми зростали, де набивали перші “шишки”, де ми шукали маленькі невдачі. Як автор, я намагався передати емоцію теплої і зігріваючої ностальгії змішаної з сумом від втрати. Зараз багато людей втратили близьких людей, друзів дитинства. Хтось через війну, хтось припинив спілкування. Але головне залишити з собою ці теплі спогади аби вони могли зігріти вас і підсвітити дорогу в найтемніші часи”, — ділиться автор треку.

Прем’єра пісні відбулась 5 жовтня, й станом на сьогодні трек назбирав майже 4 тисячі переглядів.

YATSUTA & OMUT — Зшиті

“А ми коханням зшиті
І кожен шов то про наше життя удвох
Ми йдемо проти вітру
Бо у тобі і мені одна любов”

Трек з’явився у мережі 10 жовтня та встиг назбирати майже 14 тисяч прослуховувань.

“Кохання – це цілий Всесвіт і для кожного він свій. Велике кохання – це сила, що здатна спасти світ. Будьте один для одного опорою в найсильніших бурях, ніжним світлом в темряві, і безмежною любов’ю в кожному подиху. Нехай ваші дні будуть сплетені нитками взаєморозуміння та відданості, щоб кожен момент ставав особливим шедевром великої любові”, — додають автори.

Приємного прослуховування! 

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08