Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Виграна битва, але війна триває”| Підсумки перемоги над Північною Македонією

Україна Північна Македонія

Для того, щоб кваліфікуватися на Чемпіонат Європи з футболу підопічним Сергія Реброва потрібні тільки перемоги.

Розповідає Інформатор.

Вчора, 14 жовтня, збірна України вдруге здолала Північну Македонію в рамках відбору на Чемпіонат Європи з футболу 2024. В червні місяці наші футболісти перемогли з рахунком 2:3, а вчора, в рамках 7 туру фінальний свисток зафіксував на табло 2:0 на користь жовто-синіх.

Вчорашня зустріч видалася дуже напруженою та неоднозначною. Команди грали на рівних, але рівень володіння м’ячем кращий був у македонців. Також наші суперники мали більшу кількість передач, проте в точності українці не поступалися. Також підопічні Сергія Реброва частіше створювали небезпечні моменти біля воріт суперників. Один з них завершився взяттям воріт на 30 хвилині. Після удару Георгія Судакова м’яч зрикошетив від захисника македонської збірної і влетів у протилежний кут воріт. До кінця першого тайму ситуація на табло не змінилася, хоча моменти були в обох команд. Голкіпери Північної Македонії та України демонстрували вражаючий рівень гри.

Обидвом командам потрібна була перемога і це відчувалося до останньої хвилини. Лише на 5 додатковій хвилині Олександр Караваєв, який тільки вийшов на поле поставив крапку. Його удар на 90+5 хвилині розставив все на свої місця і збірна України перемогла (2:0).

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору