Інформатор Калуш

ТРЕШ

У загиблої “Квітки” крадуть квіти? Долина обговорює крадіжку троянд із Алеї Слави

Сьогодні стало відомо, що у Долині невідомі систематично обкрадають банери з полеглими Героями. Помітила цей інцидент сестра загиблої бойової медикині Мар’яни Тряско на позивний Квітка, Олександра. 

Розповідає Інформатор.

Сьогодні, 16 жовтня, у фейсбук-спільності “Долина Молода” з’явився допис жінки, про те, що від банера захисниці на Алеї Героїв зникають квіти.
Як відомо, це відбувається не вперше — 6 жовтня у цій спільності пані Олександра фіксувала подібну проблему. Тоді ж, іншою долинянкою було підтверджено, що справді квіти викрадають невідомі юнаки.

Схожа ситуація кілька місяців тому й у Коломиї. Про це писали наші колеги у матеріалі: У Коломиї на стометрівці невідомі викрали квіти для загиблих військових.

“Туди відправлять патрулі, щоб постежили певний час і побачили в чому справа. Може хтось спеціально це робить, може вони в’януть і їх викидають, або може діти якісь там бавляться. Може бути багато версій. Якщо буде якесь звернення, то поліція буде однозначно реагувати”, — повідомили у поліції.

Зауважимо, що у таких випадках варто відразу звертатися до правоохоронців для розв’язання проблеми. І якщо ви стали свідками викрадення квітів, лампадок, прапорів від стендів загиблим героям, то повідомляйте поліцію (тел. 102) або ж пишіть нам на пошту.

Остап Микитюк
Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору