Інформатор Калуш

ТРЕШ

В ході операції “Акциз” правоохоронці вилучили 135 пляшок алкоголю

У рамках операції “Акциз” калуські правоохоронці здійснюють заходи щодо протидії правопорушень у сфері обігу спирту, лікеро-горілчаних та тютюнових виробів на території району.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на поліцію Калущини.

До роботи були залучені дільничні офіцери поліції, поліцейські офіцери громад, працівники груп реагування патрульної поліції та інспектори сектору ювенальної поліції.

Вчора, 17 жовтня, поліцейські офіцери громади та дільничні Калуського районного відділу поліції ГУНП в області задокументували факт незаконної торгівлі цигарками та алкогольними напоями.

Місцева приватна підприємиця здійснювала господарську діяльність без отримання ліцензії на провадження виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню відповідно до закону — вона торгувала алкогольними та тютюновими виробами без відповідних дозвільних документів.

Правоохоронці склали на правопорушницю адміністративний протокол за ч.1 ст. 164 КУпАП (Порушення порядку провадження господарської діяльності). А також — вилучили 135 пляшок алкоголю та 30 пачок цигарок.

Довідка: операція “Акциз” розпочалася з 30 вересня 2023 року. ЇЇ основна мета – припинити нелегальне розповсюдження підакцизної продукції без сплати податків.

“Поліція Калущини наголошує власникам та працівникам торговельних закладів на необхідності неухильно дотримуватись норм чинного законодавства під час реалізації алкогольних та тютюнових виробів”, — пишуть на сторінці поліції.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору