Інформатор Калуш

ВЛАДА

У Калуші тепер не можна буде здавати іспити на водійське посвідчення

У МВС розповіли про оптимізацію структур сервісних центрів в області.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Галку.

Тепер, щоб здати теоретичний і практичний іспити потрібно буде їхати у Коломию, або Івано-Франківськ. Це зроблено для зменшення корупції у місцевих сервісних центрах. Варто зазначити, що нова реформа не передбачає ліквідацію наявних центрів у Снятині, Калуші й Надвірній.

Щоб уникнути черг, начальник єдиного регіонального сервісного центру ГСЦ МВС Павло Яцина ділиться, що збільшили кількість адміністраторів у двох сервісних центрах, які приймають іспити. Також додав, що всі робочі місця вдалось зберегти, ніхто з працівників не попав під скорочення.

“У рамках цієї оптимізації, всі хаби, де приймається теоретичний іспит, будуть оснащені великою кількістю камер, для того, щоб не було так званих “мертвих зон”. Також всі автомобілі, в яких відбуваються практичні іспити, будуть оснащені камерами, на яких чітко видно фіксацію рук і ніг інструктора, тобто він ніяк не зможе втрутитися в процес складання іспиту”, — ділиться Павло Яцина в інтервʼю Галки.

Також в межах нової реформи три сервісні центри на заході України обʼєднаються в один спільний. Закарпатський, Львівський та Івано-Франківський центри об’єднають в єдиний регіональний.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору