Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Малюй та надсилай” — конкурс дитячого малюнку до Дня Святого Миколая

Команда проекту “Toy Drive” благодійного фонду “Разом для України” оголошує конкурс дитячого малюнку “Святий Миколай несе перемогу українським дітям”.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на БФ “Разом для України”.

Благодійний фонд запрошує учасників віком від 4 до 14 років взяти участь у конкурсі.

Малюнки можна відправити з 20 жовтня до 5 листопада за рахунок отримувача.

Малюнки переможців будуть надруковані на вітальних листівках до Дня Святого Миколая й будуть надіслані підопічним проєкту “Toy Drive”, які втратили батьків на війні. Також на переможців чекатимуть невеликі подарунки від організаторів.

УМОВИ КОНКУРСУ:

  • потрібно намалювати малюнок на тему “Святий Миколай несе перемогу українським дітям” (від кожного учасника приймається одна робота);
  • малюнок має бути виконаний власноруч (без допомоги);
  • потрібно малювати олівцями, фломастерами чи фарбами;
  • підпишіть роботу у правому нижньому куті. Внесіть прізвище, ім’я, вік, місто/село/селище проживання дитини;
  • надішліть за адресою: м. Київ, відділення “Нова пошта” №74, на ім’я керівника проекту – Іванченко Василь, тел.0932110885 (за рахунок отримувача);

Надсилаючи конкурсну роботу, один із батьків (законний представник), який діє в інтересах дитини, яка є учасником конкурсу, підтверджує повну згоду з умовами конкурсу, згоду на публікацію малюнку (конкурсної роботи) відсутність будь-яких претензій щодо авторського права надалі.

Визначення переможців та оголошення результатів конкурсу відбудеться 8 листопада. Переможці обиратимуться з-поміж учасників, які вчасно надіслали свої роботи.

Переможців обиратиме незалежне журі з-поміж волонтерів проєкту “Toy Drive” та інших представників Фонду “Разом для України”.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору