Калуш До сайту

432 тисячі гривень на два роки. Область профінансує навчання чиновників

за навчання чиновників заплатять платники податків

Загалом коштом бюджету має бути профінансовано навчання десяти посадовців. Троє із них — з Калуського району.

Про це повідомляє Інформатор.

Проект рішення “Про навчання депутатів та осіб, які працюють або перебувають у кадровому резерві органів місцевого самоврядування” опубліковано на сайті Івано-Франківської обласної ради. Ним пропонується затвердити перелік осіб, які поступили на навчання до магістратури Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу за спеціальністю “Публічне управління та адміністрування”.

У переліку — 10 чиновників із різних районів області. Серед посадовців, які навчатимуться коштом бюджету, і троє представників Калущини: адміністраторка відділу центру надання адміністративних послуг Спаської сільської ради Іванна Дранчук; начальниця відділу житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури, земельних відносин, сільського господарства та екології Войнилівської селищної ради Тетяна Олійник; головна спеціалістка відділу освіти Новицької сільської ради Галина Петрів.

Якщо депутати обласної ради проект рішення затвердять, то виконавчому апарату обласної ради буде доручено провести оплату за навчання вказаних осіб за рахунок коштів, передбачених на відповідний бюджетний рік. Йдеться про 288 тисяч шривень на 2023-2024 навчальний рік та 144 тисячі — на 2024-2025 навчальний рік.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08