Інформатор Калуш

ВЛАДА

Калуській легкоатлетці хочуть подарувати житло

Калуській легкоатлетці хочуть купити житло

Відповідне фінансування можуть виділити з обласного бюджету. Звернення до Івано-Франківської обласної ради уже підписала очільниця ОВА.

Розповідає Інформатор  з посиланням на сторінку Світлани Онищук. У такий спосіб вона хоче підтримати спортсменів за вагомі досягнення на світових змаганнях.

“Наші видатні спортсмени наразі не мають власного житла. Тож сподіваємося, що таку ініціативу підтримає депутатський корпус і буде спрямовано по 750 тис. грн з обласного бюджету для будівництва чи придбання житла”, — уточнила посадовиця.

Серед претендентів на житло — Ганна Шевчук із Калуша. Вона — майстер спорту України міжнародного класу, членкиня збірної команди України з легкої атлетики, учасниця ХХХІІ літніх Олімпійських ігор у Японії, учасниця Командного чемпіонату Європи зі спортивної ходьби, учасниця чемпіонату світу з легкої атлетики, командного чемпіонату Європи.

Ще один спортсмен, якому також можуть виділити відповідне фінансування,— Євген Марусяк з Верховинщини. Він є майстром спорту України міжнародного класу, членом збірної команди України зі стрибків на лижах з трампліна, учасником XXIV зимових Олімпійських ігор у Китаї, учасником Чемпіонату світу зі стрибків на лижах та Європейських ігор, автором національного рекорду зі стрибків на лижах з трампліна на літньому Гран-прі. На етапі в румунському Ришнові посів історичне для збірної України 7 місце.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору