Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Спогади України” потрапили у сотню найкращих на ярмарку проєктів громадських організацій у Києві

Наприкінці липня Київська міська державна адміністрація оголосила конкурс серед громадських ініціатив. До сотні найкращих потрапила і ГО “Спогади України”, яка займається створенням цифровізованих меморіальних дощок для полеглих воїнів по всій Україні.

Ділиться Інформатор.

Міська влада у 2017 році започаткувала традицію відзначати кращі успішні кейси реалізації громадських ініціатив у місті Києві щодо розв’язання питань місцевого значення. Цьогоріч такий ярмарок проєктів був присвячений актуальним викликам: волонтерству, гуманітарній допомозі та підтримці нашої армії. Заявки на нього можна було подати до 1 вересня.

І вчора, 1 листопада, відбулося нагородження учасників, які потрапили у сотню найкращих, серед них і проєкт, який успішно реалізувався на Калущині — “Спогади України”.

“З 400 поданих заявок було обрано сотню. І завдяки нашій плідній та важкій праці, ми потрапили у цю сотню. На заході крім громадських організацій також нагороджували й благодійні фонди та інші громадські формування, які відіграють у нашому суспільстві важливу роль.

Пишаємося цим проєктом та успіхами, яких досягаємо разом з командою та людьми, які нас підтримують та допомагають у його розвитку. Ми масштабуємося й не зупиняємося на досягнутому. Ціль нашого проєкту — зберегти памʼять про кожного героя нашої країни!”, — поділилась команда ГО ”Спогади України”.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору