Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

Вироби з нержавіючої сталі — вишукано і довговічно

Вироби з нержавіючої сталі — вишукано і довговічно

Поручні, огорожі, елементи декору для приміщень і вулиць. Калуські майстри вже 10 років виготовляють різноманітні вироби із нержавіючої сталі. Їхню продукцію замовляють по всьому Прикарпатті, адже працюють вони не лише з типовими замовленнями, а й з індивідуальними побажаннями клієнта.

“Найбільший запит є на перила, балкони, й ворота. Але ми маємо чималу практику виготовлення і цікавих декоративних терас, і французьких решіток та внутрішніх веранд. Робили також лавки, опори під виноград та ще багато чого іншого”, — розповів Інформатору власник компанії “DBogdan” Богдан Дрогомирецький.

Чоловік займається бізнесом вже понад 10 років. Компанія, каже, невелика, але всі працівники — майстри своєї справи й дуже відповідально підходять до кожного замовлення. Працюють лише з нержавіючою сталлю AISI 304, яка вирізняється якістю і довговічністю.

Нержавіюча сталь порівняно з деревом, профнастилом і навіть склом, має цілу низку переваг: стійка до атмосферних опадів та термічних і механічних впливів, не піддається корозійним процесам, що робить її не лише довговічною, а і придатною для використання як надворі, так і в приміщеннях. А ще вироби з нержавіючої сталі є невибагливими у догляді й при цьому завжди мають привабливих вигляд. У вазі такі вироби також є в рази легшими за конкурентів з інших матеріалів.

“Стати нашим клієнтом дуже просто: не потрібно нічого міряти чи вигадувати — наші фахівці зберуть усі необхідні для роботи дані самостійно. Потенційному клієнту потрібно лише визначитися з ідеєю самої роботи. Для цього можна скористатися нашим каталогом чи навіть прийти з якоюсь картинкою з інтернету. Ми готові реалізувати майже будь-який задум”, — запевняє Богдан Дрогомирецький.

Отож, якщо хочете надати своєму простору елегантності або підкреслити архітектуру будівлі, якщо не любите стандартні рішення, а мрієте втілити у життя свої чи дизайнерської фантазії, якщо робите не на зараз, а на роки, і хочете отримати якісний виріб, який повністю виправдає ваші очікування — варто звернутися у компанію “DBogdan”.

Виробник пропонує проєктування, виготовлення і встановлення:

  • Балкони;
  • Сходи;
  • Тераси;
  • Веранди;
  • Різноманітні опори;
  • Ворота;
  • Решітки на вікна;
  • Лавки;
  • Огорожі;
  • Рушникосушки.

Контактні дані: +38(050-8580704)+38(068-7832306)

Сайт: https://dbogdan.vercel.app/

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору