Калуш До сайту

Петиція про присвоєння Героя України Степану Петріву — залишилось кілька днів та більше тисячі голосів

Нещодавно ми публікували петицію про присвоєння звання Героя України Степану Петріву з Калущини. За 10 днів петиція назбирала ще 2 656 голосів: до цілі залишилось зовсім небагато.

Розповідає Інформатор.

Степан Петрів поповнив ряди захисників у липні 2022 року. Він потрапив до 10-ї гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”, де служив старшим сержантом, стрільцем стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону.

Він брав участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку із військовою агресією рф проти України, перебуваючи у м. Лиман Краматорського району Донецької області, м. Часів Яр Бахмутського району Донецької області, місті Бахмут, м. Дружківка та м. Словʼянськ Донецької області.

За час перебування в ЗСУ він отримав 6 контузій та поранення лівої руки.

28 квітня цього року, під час виконання бойового завдання (захищаючи кордони держави на території міста Званівки) воїн загинув унаслідок артилерійського обстрілу.

Підписати петицію можна всього за кілька хвилин: потрібно всього лише авторизуватись та натиснути кнопку “Підписатися”. Станом на сьогодні петиція назбирала 23 909 голосів із 25 000 потрібних.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08