Інформатор Калуш

ВЛАДА

У ЗСУ підтвердили ракетний удар по 128-й ОГШБ на Запоріжжі

Ракетний удар

Ймовірно, більше сотні військових зібрали 3 листопада у прифронтовому селі для нагородження з нагоди Дня ракетних військ і артилерії.

Розповідає Інформатор, посилаючись на Українську Правду.

Вчора, російська армія здійснила ракетний удар по місцю розташування 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Кількість загиблих не згадуються, але за різною інформацією могло загинути понад 20 військових.

“Третього листопада на Запорізькому напрямку противник завдав підступних ударів по 26-ти населених пунктах у Запорізькому, Пологівському та Василівському районах.

Зокрема, вдарив ракетою «Іскандер-М» по особовому складу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, внаслідок чого загинули військовослужбовці, також поранення різного ступеня важкості отримали й місцеві мешканці”,- йдеться в повідомленні Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

На ситуацію відреагував також Міністр оборони Рустем Умєров:

Зазначимо, що штаб цієї бригади розташовано у Мукачеві. Голова Закарпатської ОДА Віктор Микита також звернувся до місцевих жителів з проханням утриматися від будь-яких розважальних заходів, концертів, а також порадив відвідати храм і помолитися за здоров’я захисників.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору