Інформатор Калуш

ВЛАДА

Офіс президента готується до виборів у березні

Вибори будуть навесні

Володимир Зеленський прийняв рішення про проведення президентських виборів навесні наступного року. Попередньо вже навіть обрана дата — 31 березня 2024 року.

Про це в етері телеканалу “Еспресо” повідомив народний депутат Олексій Гончаренко, передає Інформатор.

“За моєю інформацією, Володимир Зеленський прийняв рішення провести президентські вибори в наступному році. Він дав доручення Офісу президента готуватись до виборів, які планують провести 31 березня 2024 року. Це начебто конституційний термін — остання неділя березня. Пояснити таке рішення суспільству вони збираються тим, що це начебто вимога західних партнерів. Зокрема, тим, що якщо не провести ці вибори, то Зеленський втрачає легітимність. Особливо на фоні того, що Путін в березні планує провести вибори”, — повідомив Гончаренко.

За словами нардепа, таке рішення ніяк не пов’язане з західними партнерами України.

“Хочу відразу запевнити, що західні партнери ніяких виборів від нас не вимагають. Немає жодних публічних чи не публічних вимог. Це ніяк не повʼязано з нашими партнерами. Це виключно політичні завдання, які перед собою ставить Офіс президента. Мова йде виключно про президентські вибори. Оскільки парламентські прямо заборонені Конституцією України”, — наголосив він.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору