Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

Онлайн-позики проти офлайн-позик

Онлайн-позики проти офлвйн-позик

Усе більше послуг стають доступними онлайн, і позики — не виняток. За бажанням позичальник може взяти гроші в борг офлайн, тобто у відділенні кредитної компанії, або онлайн, через сайт МФО чи онлайн-банкінг. Що ж краще — онлайн- або офлайн-кредитування, розглянемо далі.

Переваги оформлення позики онлайн

Одна з основних переваг оформлення кредиту онлайн — швидкість. Якщо знадобилася позика на карту терміново, то найпростіше отримати її через інтернет. У такому разі не потрібно нікуди йти. Достатньо мати під рукою смартфон з доступом до інтернету, необхідні документи та кілька хвилин вільного часу.

Онлайн-позики мають багато переваг. Розглянемо плюси онлайн-кредитування на прикладі мікрофінансової організації Lovilave:

  • мінімум документів — паспорт, ідентифікаційний код і банківська картка;
  • просте оформлення — за допомогою чат-бота;
  • подача заявки 24/7 — у будь-який час доби, у вихідні та святкові дні;
  • швидке рішення — відповідь за заявкою менш ніж за 1 хвилину;
  • гроші на картці — швидке та автоматичне зарахування позики на банківську картку;
  • велика сума позики — до 10 тис. грн доступно з другого кредиту;
  • зручний термін повернення — від 1 до 30 днів з можливістю пролонгації;
  • акції та знижки — для всіх клієнтів.

Оформити онлайн-позику в мікрофінансовій компанії Lovilave може кожен, кому виповнилося 18 років. Соціальний статус, рівень доходу, наявність інших кредитів, місце роботи не мають значення: МФО в будь-якому разі розгляне подану заявку.

Щоб отримати кредит онлайн, потрібно зайти на сайт мікрофінансової організації та скористатися підказками фінансового асистента Волі. Спочатку потрібно обрати бажану суму позики й термін користування кредитними коштами, а потім заповнити заявку та дочекатися рішення. Якщо заявку ухвалено, уже за хвилину можна отримати позику.

Переваги офлайн-кредитів у відділенні

Попри зручність оформлення позики онлайн, усе ж є ті, хто віддає перевагу кредитуванню офлайн, тобто у відділенні банку чи мікрофінансової компанії. Чи варто обрати такий варіант і які переваги він має, розглянемо нижче.

Плюси оформлення позики офлайн:

  • ймовірність потрапити до рук шахраїв є низькою;
  • можна уточнити будь-яке питання у працівника кредитної організації;
  • є можливість подати заявку тим, у кого немає доступу до інтернету чи в користуванні лише кнопковий телефон;
  • не потрібно вказувати дані банківської картки для переказу кредитних коштів.

Під час оформлення офлайн-позики зазвичай можливі два варіанти видачі грошей — на банківську картку чи готівкою. Якщо немає картки чи з певних причин клієнт не хоче передавати її дані, можна отримати кредит готівкою. Такий варіант часто обирають і ті, кому потрібно віддати інший борг готівкою: наприклад, знайомому чи комусь із рідних.

Хто переміг у цій «битві» — онлайн- або офлайн-позики, сказати складно, оскільки кожен обирає те, що зручніше саме йому. І все ж світ змінюється, темп життя значно прискорюється. Онлайн-кредитування дає можливість значно заощадити час і отримати ту саму послугу «тут і зараз», чого не може забезпечити оформлення позики офлайн.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору