Інформатор Калуш

ТРЕШ

У Львові працівники ТЦК силою мобілізували чоловіка на вулиці | ВІДЕО

На одній з вулиць Львова зафільмували силову мобілізацію.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Інформатор Україна.

Відео з місця подій почали активно поширюватись соцмережами. У ньому можна побачити, як кілька представників ТЦК силоміць скрутили та намагались заштовхати в автомобіль чоловіка, який проходив містом. Свідками цих подій стали небайдужі перехожі, котрі намагались вирвати його з їхніх рук та почали фільмувати усі події. У відповідь на це один з представників ТЦК намагався припинити зйомку.

“Жінка пояснює, що не має права знімати на блокпосту, але законним є знімання таких подій посеред вулиці.  Жінка каже, що знімає викрадення чоловіка”, — пишуть в Інформатор Україна.

Відео можна переглянути у телеграм каналі за посиланням. В підсумку в неї забрали телефон, а чоловіка не відпустили. Про подальший перебіг подій нам наразі не відомо.

На сторінці Львівського обласного ТЦК та СП відреагували на подію й повідомили, що з’ясовують усі обставини. Також призначили службову перевірку.

“Запевняємо, що з нашої сторони будуть здійснені усі необхідні заходи у найкоротші терміни буде встановлено усі подробиці та прийнято усі необхідні рішення!”, — пишуть на сторінці центру комплектування.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору