Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калушанин Руслан Рубан розповів про власний шлях до встановлення 5 рекордів світу

Йому вдалось здобути абсолютну першість з пауерліфтингу в номінації “Open” та встановити чотири рекорди Світу і Європи.

Розповідає Інформатор.

Руслан почав займатись паверліфтингом з 2012 року. За цей час вже встиг стати кількаразовим чемпіоном України та абсолютним чемпіоном Європи.

Ділиться, що заняття з паверліфтингу стали вже чимось більшим ніж просто спорт.

“Я завжди стараюсь прагнути до кращих результатів. Немає меж досконалості, коли присутня самодисципліна й систематичність”,

До встановлення минулих пʼяти рекордів готувався дуже насичено. В додаток до силових тренувань потрібно було скинути декілька кілограмів маси тіла, щоб пройти зважування.

Першість у категорії жим штанги лежачи 185,5 кг в номінації submasters, а також рекорд Європи в номінації “Open” Руслан намагався здобути протягом 4 років. В результаті він побив рекорд, який раніше був встановлений іншим спортсменом у 2013 році. Тобто 10 років ніхто у світі не зміг показати такий результат.

Наразі в нього в планах відновлення та підготовка до здобуття наступних вершин. Основною ціллю не ділиться, щоб не бути багатослівним, та бажає залишити її в інтризі.

Також він дякує благодійникам, котрі підтримують його розвиток й можливість брати участь у важливих змаганнях представляючи Калуш на світовій спортивній арені.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору