Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

На війні загинув 44-річний захисник із Тисова

Загинув захисник з Тисова

Трагічна звістка з фронту надійшла у село Тисів Болехівської громади: загинув солдат Дмитро Ляуш, який став на захист України з перших днів війни.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Болехівську громаду.

Дмитро Ляуш народився 1 листопада 1979 року у селі Тисові. Тут ріс, навчався в школі. Разом з ним у сім`ї виховувалися старший брат Петро та сестра Ганна.

“Дмитро був веселим та доброзичливим, ніколи та нікому не відмовляв у допомозі, у селі його любили й поважали. Він, як і кожний молодий чоловік, будував плани на майбутнє, але, на жаль, кривава війна забрала життя Героя”, — пишуть у громаді.

З початком вторгнення добровільно пішов у відділ Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки… А поповнивши ряди добровольців ЗСУ, разом з побратимами боронив Україну на найгарячіших точках фронту. Служив навідником гірсько-штурмового відділення гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти військової частини А3029. Брав участь у пекельних боях на сході країни. Мав важкі контузії, але повертався до побратимів, ставав у стрій, сміливо захищаючи кожного з нас.

Загинув Дмитро Ляуш  в районі населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області  внаслідок обстрілу зі ствольної артилерії, завданого противником. Це сталося 10 листопада.

У захисника залишилися мама, брат, сестра, рідні. Щи­рі­ спів­чуття і вічна пам’ять Герою!

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору