Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Військовий з Калуша роздає власноруч виготовлену каву за донат

Влад Німак відкрив збір на fpv-дрони, а за донат на нього дарує кавовий дріп.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Влада Німака.

Влад ділиться, що вирішив відкрити збір в честь свого Дня народження. Також нещодавно прийшла ідея самому виготовляти кавові дріп-пакети, які зазвичай мають потрібний для заварювання грамаж кави та герметичне пакування. За його словами це дозволяє легше готувати каву в польових умовах. Тому вирішив спробувати власноруч виготовляти такі пакетики.

“Я розібрався у тому, як можна своїми руками робити кавові дріпи. Тому, бувши у Львові я здійснив одну зі своїх мрій — власноруч виготовив 40 дріпів”, — пише Влад.

дріп кава

Так виглядає метод заварювання дріп-кави

Сам процес виготовлення описує так:

“Купив помелені кавові зерна в Альтернативній каві, а самі дріп пакети на Аліекспресі. Вдома на вагах поділив усе на порції та маленькою плойкою дівчини “запаяв” усі дріпи. Я вибагливий до кави, тому їх протестив у різних умовах і на різній воді — мені смакує”, — пише військовий.

Зазначає, що далі буде пробувати та експериментувати над виготовленням. Наразі він проводить збір 140 тисяч гривень на FPV дрони для одного з екіпажів служби безпілотної авіації УДА. Для того, щоб спробувати каву потрібно задонатити за посиланням та написати в особисті Владу в соцмережі.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору