Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

5 аргументів на користь смартгодинника Apple Watch SE

Екосистему Apple вже неможливо уявити без розумних годинників, які постійно вдосконалюються, з’являються нові фішки на апаратному та програмному рівнях. Але перед користувачем стоїть проблема вибору: бренд пропонує три лінійки, у кожній із яких є моделі декількох генерацій.

До того ж щорічно модельний ряд оновлюється. Якщо потрібен гаджет, який має оптимальне співвідношення вартості до функціональності, то кращим вибором у 2023 році буде Apple Watch SE 3. Точніше, Apple Watch SE 2023, оскільки третє покоління цього року не презентували, обмежившись вдосконаленням попередника.

Чому вам потрібен саме Apple Watch SE

Перш за все, у порівнянні з флагманською моделлю він коштує значно дешевше (12600 проти 40000 грн). Але це не означає, що такий гаджет має обмежений функціонал чи слабкі технічні характеристики. Судіть самі:

  • У годиннику працює потужний двоядерний процесор S8 SiP, а для потреб користувача в наявності є 32 ГБ вбудованої пам’яті. Такої комбінації достатньо, щоб мати можливість для встановлення потрібних додатків, які будуть працювати без проблем зі швидкістю.
  • У гаджеті є все для полегшення роботи зі смартфоном: можливість відстежувати повідомлення, які надходять із SMS чи з месенджерів. Можна дивитися, хто дзвонить, а також читати електронні листи безпосередньо на екрані годинника.
  • Досить потужна батарея дає змогу працювати 18 годин поспіль за активного використання пристрою.
  • 40-міліметровий екран із матрицею OLED LTPO та роздільною здатністю 324х394 забезпечує показ чіткої картинки з глибокими кольорами. Захист скла від пошкоджень забезпечується використанням технології Ion-X.
  • Нарешті, Apple Watch SE надає можливість змінювати заставку екрана та налаштовувати гаджет відповідно потребам користувача з допомогою сенсорного чи кнопкового управління.

Бажаєте мати годинник із більш консервативною зовнішністю? Тоді вам буде до вподоби Apple Watch Series 8, який коштує трохи дорожче й має не набагато кращі характеристики (41-міліметровий екран та роздільну здатність 352х430).

Що вміє Apple Watch SE

Він буде корисним для всіх, хто піклується про стан власного здоров’я, маючи чимало датчиків та функцій відповідної спрямованості:

  • гіроскоп, датчики GPS, альтиметр, компас, акселерометр, датчик вимірювання серцевого ритму;
  • спеціалізоване ПО для відстежування різноманітних показників під час занять спортом (є підтримання всіх видів ходьби та бігу, занять на велотренажері, силових вправ, греблі й навіть альпінізму);
  • функція пошуку смартфона та годинника;
  • сигнал SOS.

Таким чином, Apple Watch SE дає змогу не тільки розмовляти без смартфона та надавати швидкі відповіді на повідомлення, але і слідкувати за станом свого здоров’я, включно з підрахунком пройдених за день кроків, кількістю спалених калорій, моніторингом якості сну.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору