Вчора, 15 листопада, розпочався Різдвяний піст — він триватиме до 24 грудня. Тепер Інформатор щодня, впродовж посту, ділитиметься з вами рецептами пісних страв! Почнемо з десерту:
Банановий пиріг
Інгредієнти:
- кукурудзяне борошно — 1 склянка
- пшеничне борошно — 1 склянка
- сода — 0,5 чайної ложки
- сіль — дрібка
- ванільний цукор — до смаку
- цукор — 0,5 склянки
- банани — 2 штуки
- фруктовий сік — 1 склянка
До теми: “Постити чи не постити?” — що кажуть калушани? | Опитування
Приготування:
Розігрійте духовку до 200 градусів. Почистьте банани та розімніть виделкою або блендером. До бананів додайте соду, сіль, звичайний та ванільний цукор і борошно. Ретельно перемішайте. Додайте олію та сік.
Тісто залиште на пів години, щоб тісто набухло.
Форму змастіть олією та присипте борошном. Вилийте тісто. Випікайте 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Смачного!
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08