Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуська молодіжна рада отримала подяку від заступника міністра молоді та спорту України

Вручення відбувалось на молодіжному форумі в Івано-Франківську під назвою “Молодь Прикарпаття: виїхати не можна залишитися”.

Повідомляє Інформатор.

Подяка молодіжній раді вручена Владиславом Яцуком за активну участь у розвитку молодіжної політики на Прикарпатті. Окрім цього учасники ради мали змогу обговорити тему міграції молоді з регіонів у більші міста, або за кордон.

“Насправді це реальна проблема, як для Калуша, так і для інших міст чи сіл області. Серед багатьох своїх ровесників я часто чую, що з Калуша є тільки дві дороги — в Івано-Франківськ, або у Львів. Тому громаді потрібно покращувати умови життя молоді у нашому місті, щоб такого ставало все менше. Саме молодь є рушієм розвитку”, — ділиться голова молодіжної ради при Калуській міській раді Олег Кіндрацький.

Також він додає, що саме на форумі вдалось більше дізнатись про програму стажування молоді в структурних підрозділах місцевої влади під назвою “Молодь і влада”. Такий проєкт активно реалізовувався впродовж цього року в Івано-Франківську.

“Потрібно вивчити це питання. Такий проєкт також цікавий для реалізації й в нашій громаді”, — каже Олег.

Додає, що мали можливість познайомитись з представником Брошнів-Осадської територіальної громади й поділитись з ним досвідом створення й впровадження молодіжної ради у Калуші.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору