Інформатор Калуш

ТРЕШ

На калуській заправці побили двох людей. Деталі справи

Побилися на АЗС у Калуші

Калуський міськрайонний суд завершив розгляд справи щодо групової бійки на автозаправці.  За грубе порушення громадського порядку та нанесення тілесних ушкоджень двом людям одному з “бійців” вже винесли вирок, щодо інших — матеріали виділено в окреме провадження.

Подробиці розповідає Інформатор.

Колотнеча на автозаправці трапилася у серпні цього року. Згідно з матеріалами справи, близько опівночі чоловік прийшов на територію АЗС, що на вулиці Ринковій у Калуші. Був з кількома іншими особами, матеріали відносно яких наразі виділено в окреме провадження. У цей час біля вікна замовлень було кілька людей. Один зі щойно прибулих, намагаючись добитися обслуговування якомога швидше, почав конфлікт. Далі втрутився його приятель — наніс удар кулаком у відчинене вікно для прийому замовлень. Оператор АЗС попередив, що викличе працівників охорони, але це не допомогло.

У результаті конфлікту — двоє потерпілих (найімовірніше, працівники АЗС. — авт.): спочатку один із присутніх наніс людині удар по голові, а потім інший, підійшовши ззаду, “двома руками схопив його за тулуб та, припіднявши, кинув до бетонного покриття”. Закінчилося тим, що потерпілий отримав “закритий перелом латеральної стінки носа справа із незначним зміщенням” та синець під оком. Відповідно до висновку експерта, це — легкі тілесні ушкодження.

Кілька ударів у голову та по тулубу отримав і другий потерпілий. Його травми пізніше також були кваліфіковані експертом як легкі тілесні.

Після приїзду на АЗС силовиків, один із присутніх “бійців” утік, а інші ще якийсь час продовжували словесну суперечку…

Через два місяці після інциденту, між підозрюваним та потерпілими було укладено угоду про примирення. До цього винуватець перебував під домашнім арештом. Учасника бійки визнали винним за ч. 2 ст. 296 КК України та призначили покарання у вигляді одного року обмеження волі, але звільнили від відбування покарання з випробуванням, встановивши один рік іспитового терміну.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору