Калуш До сайту

Смачний піст: паста з грибами та соусом песто | Рецепт №4

Сподобається тим, хто полюбляє макарони із неординарними соусами!

Пише Інформатор.

ПАСТА З ГРИБАМИ ТА ПІСНИМ СОУСОМ ПЕСТО

Інгредієнти:

Соус:

Приготування:

Почнемо із соусу. Перебийте на блендері базилік, оливкову олію, кедрові горішки, часник та додайте до них сіль. Тепер наріжте ріпчасту цибулю дрібними кубиками, почистьте шампіньйони і подрібніть їх пластинками.

У сковороду налийте рослинну олію, прогрійте її на середньому вогні та додай цибулю і гриби. Смажте їх протягом 10-12 хвилин.

Викладіть до обсмажених грибів з цибулею пісний соус песто та все ретельно перемішайте. Протушкуйте все разом ще 5 хвилин.

Приготуйте макарони. Потім викладіть у сковороду до грибного соусу з песто і добре перемішайте всі інгредієнти. Прогрійте все ще кілька хвилин і зніміть сковороду з вогню.

Готову пасту з грибами і пісним соусом песто варто подавати гарячою.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08