Сподобається тим, хто полюбляє макарони із неординарними соусами!
Пише Інформатор.
ПАСТА З ГРИБАМИ ТА ПІСНИМ СОУСОМ ПЕСТО
Інгредієнти:
- макарони з твердих сортів пшениці — 300 г
- гриби (шампіньйони або будь-які інші) – 200 г
- цибуля ріпчаста – 1 шт
- оливкова олія – 1 ст. ложка
- базилік свіжий – 1 гілочка
Соус:
- базилік – 30 г
- оливкова олія – 1 ст. ложка
- кедрові горішки – 20 г
- часник – 1 зубчик,
- сіль
Приготування:
Почнемо із соусу. Перебийте на блендері базилік, оливкову олію, кедрові горішки, часник та додайте до них сіль. Тепер наріжте ріпчасту цибулю дрібними кубиками, почистьте шампіньйони і подрібніть їх пластинками.
У сковороду налийте рослинну олію, прогрійте її на середньому вогні та додай цибулю і гриби. Смажте їх протягом 10-12 хвилин.
Викладіть до обсмажених грибів з цибулею пісний соус песто та все ретельно перемішайте. Протушкуйте все разом ще 5 хвилин.
Приготуйте макарони. Потім викладіть у сковороду до грибного соусу з песто і добре перемішайте всі інгредієнти. Прогрійте все ще кілька хвилин і зніміть сковороду з вогню.
Готову пасту з грибами і пісним соусом песто варто подавати гарячою.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08