Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Військовий з Болехова отримав нагороду від Валерія Залужного

Військовий з Болехова отримав нагороду від Валерія Залужного

Старший лейтенант 45 окремої артилерійської бригади Володимир Черневий отримав нагороду “Срібний хрест” від Головнокомандувача ЗСУ.

Пише Інформатор, посилаючись на Болехівську міську раду.

Володимир у перші дні повномасштабного вторгнення мобілізувався до складу війська. Доєднавшись до бригади став командиром батареї, а зараз очолює бригаду інженерної служби.

За плечима у хлопця роки навчань й підготовки у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Саме там він здобув звання молодшого лейтенанта. Також бував у найгарячіших точках фронту: Соледар, Бахмут, Гуляйполе.

Раніше його вже нагороджували військовими нагородами за внесок у боротьбу за мир та безпеку. 18 листопада Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України його нагородили нагрудним знаком “Срібний хрест”.

“За особисту мужність і героїзм, самовідданість, високий професіоналізм, стійкість та рішучість під час виконання військового обов’язку почесною відзнакою був удостоєний уродженець Болехова, старший лейтенант, офіцер Володимир Черневий”, — йдеться у додатку до нагороди.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору