Інформатор Калуш

ТРЕШ

Незаконне зберігання зброї та крадіжка з проникненням — калушанину призначили позбавлення волі

Незаконне зберігання зброї та крадіжка з проникненням — калушанину призначили позбавлення волі

Калуський міськрайонний суд виніс вирок 31-річному мешканцю Калуша.

Пише Інформатор, покликаючись на Калуський суд.

Суд встановив, що чоловік незаконно придбав та зберігав вогнепальну зброю та бойові припаси та вчинив викрадення майна, проникнувши до чужого житла (за попередньою змовою групи осіб).

У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав (у порушенні ч. 1 ст. 263 КК України). Чоловік зазначив, що пістолет та набої він знайшов під час ранкової пробіжки. А щодо обвинувачення у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України — вину свою не визнав. Зазначив, у той день коли сталася крадіжка він перебував удома. Також обвинувачений вважає, що правоохоронець підкинув йому до помешкання срібний хрестик.

Також працівники поліції знайшли у нього вдома дротики та профіля, які відправили на експертизу. Обвинувачений це відмичками не вважає.

“Рації, які знайшли в його помешканні, він використовував на рибальстві та під час збирання грибів у лісі. А формений одяг поліцейського він придбав на платформі OLX”, — додають у дописі.

Калушанина визнали винним за ч. 1 ст. 263 та ч. 3 ст. 185 КК України. Йому призначили покарання згідно із частиною 1 ст. 70 КК України, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим. Обвинуваченого позбавлять волі на 3 роки й 6 місяців.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору