Калуш До сайту

Смачний піст: морквяний крем-суп | Рецепт №6

Поки осінь ще вирує надворі дощами — варто поринути в помаранчеві настрої. А що може бути “теплішим” за суп із прянощами?

Пише Інформатор.

Для такого крем супу найчастіше використовують бейбі-моркву — потрібна солодка на смак й без зовнішніх пошкоджень.

МОРКВЯНИЙ КРЕМ-СУП

Інгредієнти:

Приготування:

Підготуйте овочі для супу: очистьте моркву, цибулю та корінь селери. Поріжте все невеликим кубиком. Розігрійте пательню з 2 ст. л. оливкової олії, додайте овочі та обсмажте до м’якості цибулі. На пательню до овочів покладіть 20 г очищеного від шкірки та дрібно порізаного кореня імбиру, всипте куркуму, перемішайте та обсмажуйте ще 2-3 хвилини на маленькому вогні.

Перекладіть овочі в каструлю, залийте водою, додайте лавровий лист та варіть 10 хвилин.

Опісля — вийміть лавровий лист, перебийте занурювальним блендером до однорідного стану, додайте сіль, перець до смаку та варіть ще 2-3 хвилини.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08