Калуш До сайту

Смачний піст: бананові оладки | Рецепт №7

Минулого разу Інформатор розповідав, як приготувати морквяний крем-суп. Цього разу перейдемо до фруктів. 

Пише Інформатор.

Такий спосіб приготування може урізноманітнити звичний смак панкейків.

БАНАНОВІ ОЛАДКИ

Інгредієнти:

Приготування:

У великій мистці розімніть банани до стану пюре, а потім змішайте з водою. Перетріть вівсяні пластівці у борошно (за допомогою, наприклад, кавомолки). Змішайте усі сухі інгредієнти в окремому посуді. Додайте бананову суміш та добре все перемішайте. В тісто влийте ложку рослинної олії і знову все ретельно перемішайте.

Добре розігрійте сковорідку та налийте в неї одну столову ложку олії, потім викладіть на неї оладки за допомогою  ложки. Вони повинні смажитись на помірно-середньому вогні з одного боку приблизно 2-3 хвилини до золотистого кольору. Переверніть оладки на іншу сторону і підсмажте ще кілька хвилин, до рум’яності.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08