Повернемось до солодкого — цього разу розповідаємо, як приготувати смачний шоколадний десерт.
Пише Інформатор.
ШОКОЛАДНО-МАННИЙ МУС
Інгредієнти:
- вода — 600 м
- манна — 4 ст. ложки
- цукор — 6 ст. ложок
- сік половини лимона
- плитка чорного шоколаду
Приготування:
Закип’ятіть воду. Всипати манку та час від часу помішуйте. Проваріть кілька хвилин до загустіння. Додайте шоколад (трохи більшу частину плитки). Перемішайте.
Додайте цукор і сік лимона. Зніміть з вогню. Збивайте блендером до легкості.
Отриману шоколадну масу розкладіть в креманки та поставте в холодильник на 2 години (можна надовше).
Перед подачею прикрасьте тертим шоколадом.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08