Калуш До сайту

Смачний піст: шоколадний мус | Рецепт №10

Повернемось до солодкого — цього разу розповідаємо, як приготувати смачний шоколадний десерт.

Пише Інформатор.

ШОКОЛАДНО-МАННИЙ МУС

Інгредієнти:

Приготування:

Закип’ятіть воду. Всипати манку та час від часу помішуйте. Проваріть кілька хвилин до загустіння. Додайте шоколад (трохи більшу частину плитки). Перемішайте.

Додайте цукор і сік лимона. Зніміть з вогню. Збивайте блендером до легкості.

Отриману шоколадну масу розкладіть в креманки та поставте в холодильник на 2 години (можна надовше).

Перед подачею прикрасьте тертим шоколадом.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08