Калуш До сайту

Хочеш зробити свій вклад у Перемогу, але не знаєш як? — зроби “Народний FPV” для наших захисників

XXI століття докорінно змінило світ. І в плані технологій, і вміння ними користуватися, і, в тому ж числі застосовувати їх в інших цілях. Війна України проти російського агресора яскравий тому приклад. Що більше, важливим для нас всіх моментом стало й те, що більшістю вмінь тепер варто вчитися і цивільним. Саме це стало однією з основних ідеї проєкту “Victory Drones”. Долучитися може кожен, тим самим зробити свій вагомий вклад в перемогу.

Розповідає Інформатор.

Цей проєкт вкотре показав унікальну рису українців — єдність. Заради спільної мети команда проєкту Victory Drones об’єднала понад 150 інструкторів БПЛА та близько 30 волонтерів служби підтримки та адмінами з різних куточків світу.

Разом ці люди створили 5 курсів до яких може долучитися кожен охочий. Вони пропонують:

Мета цих курсів – навчити максимально ефективно використовувати техніку та сучасні технології для наближення Перемоги.

Вже сьогодні можна (і варто) записатися на безкоштовний інженерний онлайн-курс “Народний FPV” за посиланням.

Наприклад, даний курс передбачає:

“Хочете власними руками зібрати FPV-дрон, який спалить російський танк? Тоді ця можливість для вас! Протягом курсу ви отримаєте робочу схему, підтримку, кураторство і будете впевнені, що зібраний вами дрон зможе успішно спалити техніку окупантів. Відеозаписи занять і додаткові матеріали будуть доступні для випускників. Після проходження курсу ми долучимо вас до онлайн-спільноти інженерів, в якій можна буде обмінюватися досвідом і отримувати консультації”, — ділиться команда “Victory Drones”.

Що цікаво, ваш дрон-камікадзе буде обов’язково протестований інженерами та пілотами проєкту перед тим, як передати військовим FPV-екіпажам.

Разом до Перемоги 😉

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08