Картопля, мабуть, найуніверсальніший овоч. Вона смакує не тільки у вареному й смаженому вигляді — а й з іншими продуктами чудово поєднується.
Пише Інформатор.
ЗРАЗИ З ГРИБАМИ
Інгредієнти:
- картопля — 100 г
- гриби свіжі — 70 г
- цибуля ріпчаста — 30 г
- борошно — 20 г
- сіль та олія за бажанням
Приготування:
Відваріть картоплю в “мундирах”. Дайте їй охолонути. Очистьте від шкірки і розімніть так, щоб вийшло пюре.
Гриби та цибулю дрібно наріжте. Обсмажте на олії до рум’яної скоринки.
У картопляне пюре додайте борошно та сіль. Добре перемішайте.
Візьміть невеликі порції картопляного тіста, сформуйте з них коржики. На середину кожного коржика викладіть грибну начинку, защипніть край та надайте форму.
На пательні розігрійте олію. Викладіть картопляні пиріжки та обсмажте з різних боків до рум’яної скоринки.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08