Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Анастасія Димид з Гошева стала однією з найкращих співачок на Дитячому Євробаченні у Франції

Анастасія Димид з Гошева стала однією з найкращих співачок на Дитячому Євробаченні у Франції

Те, що творча молодь Калущини вже вдруге представляє Україну на такому престижному пісенному конкурсі  — не випадковість. Тут справді плодюча на таланти земля. Не так давно гурт Kalush здобув перемогу на дорослому “Євробачення”, а вчора талановита юна співачка Анастасія Димид увійшла до списку найкращих.

Ділиться Інформатор, з посиланням на Суспільне.

У неділю, 26 листопада, в Палаці Нікайя у французькому місті Ніцці відбувся фінал Дитячого Євробачення-2023, участь у якому взяли представники 16 країн. За результатами голосування журі та глядачів впевнену перемогу здобула 13-річна Зої Клозюр з Франції, яка виступила у фіналі конкурсу з піснею «Cœur».

Україну, нагадаємо, представила дівчинка з Калущини, а саме — Анастасія Димид з Гошева, з піснею “Квітка”. Проте, згідно з результатами оцінювання молода співачка отримала 5 місце.

На сцені Дитячого Євробачення-2023 вона постала в образі української супергеройки. В руках 9-річна представниця України тримала магічний жезл у формі мальви, символу перемоги добра над злом, та співала про любов матері до своєї дитини — почуття, яке завжди перемагає і має силу зцілювати світ.

Подивитися виступу нашої чарівної україночки можна у записі:

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору