Неординарність цього салату полягає саме у додаванні круп. Страва здивує багатогранністю та смаком.
Пише Інформатор.
САЛАТ ТАБУЛЕ З ГАРБУЗОМ
Інгредієнти:
- очищений гарбуз — 150 г
- соняшникова олія — 1 ст. ложка
- кускус — 100 г
- цибулина
- пажитник — 30 г
- томати чері — 100 г
- оливки без кісточок — 50 г
- оливкова олія — 3 ст. ложки
- сіль та перець
Приготування:
Очистьте та наріжте кубиками розміром приблизно 2 см 150 г гарбуза. Розігрійте на пательні 1 ст. л. олії, викладіть гарбуз і смажте 3-5 хвилин, доки він трішки не розм’якне. Занадто м’яким він стати не повинен.
У каструлі окропом запарте 100 г кускусу у пропорції 1:1. У цей час дрібно наріжте 1 цибулину та 30 г зелені. Також наріжте начетверо чи навпіл 100 г томатів чері.
У салатниці змішайте готовий кускус, гарбуз, цибулю, зелень, оливки і томати. Додайте сіль і перець до смаку, заправте 3 ст. л. оливкової олії.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08