Інформатор Калуш

ТРЕШ

На Закарпатті відбулось масове побоїще — один із учасників бійки помер

На Закарпатті відбулось побоїще — один із учасників бійки помер

Вчора, 27 листопада, близько 15-ої години до правоохоронців надійшло повідомлення про бійку на одній із вулиць у селі Підвиноградів Берегівського району.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на поліцію Закарпатської області.

Правоохоронці припинили порушення громадського порядку та встановили, що внаслідок події було смертельно травмовано одного з учасників. Зловмисника, який був причетний до нанесення тілесних ушкоджень 40-річному загиблому, затримали. Підозрюваним є 34-річний місцевий мешканець.

Відомо, що фігурант завдавав удару металевим предметом по голові (ймовірно, лопатою). У результаті чоловік помер.

Зловмисник затриманий у порядку статті 208 КПК України. Підозрюваного помістять до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі кваліфікували такі його дії за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Сьогодні правоохоронці з’ясували, що організував бійку 41-річний місцевий мешканець. А також встановили, що учасники конфлікту заздалегідь підготували предмети для нанесення тілесних ушкоджень.

На Закарпатті відбулось побоїще — один із учасників бійки помер

Підозрюваного в організації сутички, 41-річного мешканця Підвиноградова, поліцейські затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Чоловіку інкримінують ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору