Запечені кабачки зі спеціями виходять неймовірно хрусткими. Вам знадобиться мінімальна кількість інгредієнтів та зовсім трішки часу.
Пище Інформатор.
Інгредієнти:
- кабачки — 400 г
- гострий мелений перець — 1/2 ч. ложки
- мелена паприка — 1 ст. ложка
- оливкова олія — 2 ст. ложки
- сіль
Приготування:
Увімкніть духовку. Вона повинна розігрітися до температури 200 градусів. Ретельно помийте кабачки та поріжте їх брусочками приблизно однакової довжини. Якщо у вас молоді кабачки, то чистити їх не треба. Якщо ж овочі вже достатньо зрілі — варто зрізати шкірку та видалити насіння.
Викладіть брусочки з кабачків у миску та додайте 1/2 ч. ложки гострого меленого перцю, 1 ст. ложку меленої паприки, 2 ст. ложки оливкової олії та сіль Перемішайте, щоб добре розподілити спеції.
Застеліть деко пергаментом та викладіть кабачки. Розподіліть брусочки так, щоб вони не накладалися одна на одну. Поставте у розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин. Подавайте із соусом.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08