Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Долині ремонтують укриття за майже 100 000 гривень

ремонт укриття у Долині

У будинку на Облісках вже почали оновлювати укриття. Окрім ремонтних робіт планується встановлення санвузла.

Повідомляє Інформатор.

21 листопада на онлайн-платформі державних закупівель УЖКГ Долинської міської ради уклало договір з фізичною особою підприємцем Лабудяк М.М. про поточний ремонт та облаштування укриття у підвальному приміщенні будинку на вулиці Обліски, 34. Вартість робіт становить 96 088 гривень 42 копійки.

Начальник управління Гаргат Сергій ділиться, що укриття знаходиться у багатоквартирному будинку, яким окрім мешканців ще користуються учні та викладачі Долинського районного будинку дитячої та юнацької творчості.

“Роботи вже давно почались. Підрядник вже майже завершує усе заплановане”, — каже керівник.

За планом робіт над входом в укриття мають встановити дашок, зремонтувати сходи та вхід всередину. Окрім цього всередині ще встановлять санвузол з двома умивальниками та унітазами.

За словами Сергія Гаргата укриття завжди буде відчинене не в залежності від оголошення повітряної тривоги. Також санвузол в укритті може використовуватись жителями, як громадська вбиральня.

“В цьому будинку є також проблема з місцевою мешканкою, котра регулярно засмічує укриття. Вона постійно туди понаносить всякого сміття. Мешканці скаржаться, ми вже 2 рази чистили його від того усього сміття”, — зазначає Сергій.

Наразі з цією жінкою працюють працівники соціальних служб та поліція. За умовами договору ремонт укриття повинен завершитись до 31 грудня 2023 року.

Фото ілюстративне

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору