Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

На Прикарпатті вхурделило. Чи всі дороги проїзні?

На Прикарпатті вхурделило

Ранок середи почався на Івано-Франківщині з снігопаду. Вітряно і сніжно практично по всій території області. На перевалах ситуація — складна.

Розповідає Інформатор.

Найскладнішою наразі є ситуація на перевалах, повідомляє голова ОВА Світлана Онищук. За її даними, для забезпечення проїзду там постійно працює спецтехніка. На Яблуницькому — 4 одиниці, на Вишківському — 3.

“На дорогах державного значення працює 41 одиниця техніки та залучено 54 робітники. Проїзд забезпечено на всіх ділянках автошляхів державного значення. Техніка продовжує працювати”, — інформують в ОВА.

Дороги місцевого значення проїзні. Щоправда, місцями засніжено. Працює 22 одиниці снігоочисної техніки та 52 працівники.

Рятувальники двічі надавали допомогу водіям транспортних засобів, які внаслідок негоди не могли продовжити рух

За інформацією Головного управління ДСНС в області, минулого вечора в селі Поляниця Надвірнянського району рятувальники допомогли водію відбуксирувати автомобіль, який з’їхав з проїжджої частини дороги та застряг на засніженій ділянці. А вночі схожа ситуація виникла на автодорозі Снятин — Тязів у селі Клубівці Тисменицької ТГ.

Рятувальники закликають водіїв і пішоходів бути обережними та не планувати дальніх мандрівок на період ускладнення погодних умов. Пішоходам радимо носити на одязі світловідбивні флікери та взуття, що не ковзає.

Нагадуємо про “Безпечне керування під час снігопаду та ожеледиці — поради від прикарпатських патрульних”.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору