Калуш До сайту

Смачний піст: вишнево-яблучний морс з імбиром | Рецепт №16

Ягідний морс — не тільки смачний напій, що тамує спрагу і влітку, і взимку. Він ще й багатий на вітаміни та мікроелементи.

Пише Інформатор.

Вишнево-яблучний морс з імбиром

Інгредієнти:

Приготування:

Вишню розморозьте, а яблука помийте й наріжте великими шматочками. Імбир поріжте тонкими слайсами (можна й не чистити).

Викладіть усі інгредієнти в каструлю, залийте холодною водою та доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімуму і варіть протягом 5 хвилин.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08