Калуш До сайту

Смачний піст: маковий пиріг | Рецепт №17

Повертаємось до десертів: розповідаємо вам, як приготувати маковий пиріг. Рецепт досить простий.

Пише Інформатор.

Пиріг з маком

Інгредієнти:

Приготування:

Увімкніть духовку на 180 градусів. У миску вилийте олію та воду. Не прагніть об’єднати усе до однорідності. Всипте туди цукор та сіль, трішки розмішайте.

Всипте ванільний цукор, мак та корицю. Розмішайте віничком. Наріжте чорнослив на чотири частинки і додайте в заготівлю.

Далі всипте борошно та розпушувач і вимішайте до однорідності. Пильнуйте, щоб уникнути грудочок.

Вилийте тісто в квадратну форму розміром приблизно 24 на 24 см. Випікайте пиріг 40 хвилин.

Подавайте пиріг гарячим чи вже охолодженим, нарізавши на квадратики.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08