Начинку для млинців можна вигадувати неймовірно довго, адже для цього підійде і солодке, і солоне. Готові спробувати щось нове?
Пише Інформатор.
МЛИНЦІ З ГАРБУЗОМ І ЯБЛУКОМ
Інгредієнти:
- борошно — 130 г
- вода — 340 мл
- яйце — 2 шт
- соняшникова олія
- цукор — 2 ст. ложки
- сіль
Начинка:
- гарбуз — 300 г
- яблуко — 1 шт
- сік лимона — 1 ч. ложка
- ядра лісових горіхів або волоські горіхи — 30 г
- мед — 1 ч. ложка
Приготування:
Приготуйте млинці. Борошно просійте та змішайте в мисці яйце, сіль, цукор, рослинну олію вінчиком до однорідного стану. Додайте борошно і добре перемішайте. Влийте молоко невеликими порціями і вимішайте ще раз.
Пательню змастіть невеликою кількістю рослинної олії, вилийте ополоником тісто на пательню і розподіліть його по всій поверхні, нахиляючи сковорідку з боку в бік. Випікайте 1 хвилину, потім переверніть на інший бік і випікайте ще одну хвилину. Готові млинці викладіть на тарілку.
Гарбуз і яблуко почистіть та натріть на крупній тертці. Змішайте їх в невеликій мисці, додайте мед, подрібнені горіхи і сік лимону. Викладіть начинювання в млинці і загорніть у формі трикутника.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08