Інформатор Калуш

ТРЕШ

Cили ППО знищили ворожі безпілотники на території Прикарпаття, — ОВА

Безпілотни на Прикарпатті

На території Івано-Франківської області вночі дійсно були безпілотники. І — не один.

Інформацію підтвердила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, повідомляє Інформатор.

“Ворог не припиняє здійснювати атаки на об’єкти критичної інфраструктури Прикарпаття. Цієї ночі окупанти атакували Україну БпЛА. На світанку під час повітряної тривоги сили ППО знищили ворожі безпілотники на території нашої області”, — йдеться в офіційному повідомленні.

За даними керівництва області, обійшлося без жертв та значних руйнувань. На місці падіння уламків наразі працюють відповідні служби.

Нагадаємо, тривога на Прикарпатті цієї ночі тривала майже дві години.  Була інформація про рух “Шахедів” у напрямку міст Яремче та Коломия.

Онищук каже, що надалі будуть працювати над підсиленням наших вогневих точок, щоб не дати ворогу жодного шансу знищити нашу інфраструктуру та зруйнувати об’єкти життєзабезпечення області.

Попередньо безпілотник на Прикарпатті був зафіксований в ніч на 3 листопада, коли відбулась масована атака ворожими безпілотниками. Тоді приблизно о 6:00 на території Калуського району впали уламки збитого “Шахеда”. Внаслідок падіння відбулось загорання у гуртожитку, пожежу ліквідували. Тоді Інформатор повідомляв, що до Калуша БПЛА не долетів.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору