Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Президент нагородив волонтера з Калуша Андрія Квятковського відзнакою “Золоте серце”

Президент нагородив волонтера з Калуша Андрія Квятковського відзнакою "Золоте серце"

Загалом Президент України нагородив 39 українських волонтерів відзнакою “Золоте серце” (одного з них — посмертно).

Пише Інформатор, покликаючись на указ із сайту Президента.

Президент постановив нагородити волонтерів відзнакою “Золоте серце” “за вагомий особистий внесок у надання волонтерської допомоги та розвиток волонтерського руху, зокрема під час здійснення заходів із забезпечення оборони У країни, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України та подолання її наслідків“.

Нагородили, зокрема, Квятковського Андрія Васильовича — вихованця калуської школи боротьби, учасника Олімпійських ігор 2012 та 2016 років, президента благодійної організації “Фонд родини Квятковських”.

Благодійний фонд “Kvyatkovskyy Family Foundation” (БО “Фонд Родини Квятковських”) було створено наприкінці 2021 року. Спершу організація опікувалась талановитими дітьми, які прагнули розвиватися у спортивній, освітній, творчій сферах, але не мали фінансової можливості. Пізніше фонд скоригував напрямок своєї роботи. Волонтери зосередились на підтримці ЗСУ та ТрО, внутрішньо переміщених осіб, відправленні гуманітарної допомоги для постраждалих. Зокрема, розселили у безпечних місцях загалом понад 1000 ВПО, долучались до організації концертів у військових шпиталях на підтримку військових, організовували благодійні аукціони та форуми, реалізовували проєкти з психологічної реабілітації дітей у військовий період.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору