Інформатор Калуш

ВЛАДА

На балансі калуської дитячої спортивної школи зʼявився тенісний корт | Що про це відомо?

тенісний корт

Два вуличні тенісні корти та поле для зимової ковзанки, які раніше були на балансі “приватника”, передали в користування ДЮСШ Калуської міської ради.

Ділиться Інформатор.

Раніше на сесії Калуської міської ради, 26 жовтня, було прийнято рішення про припинення договору оренди землі з ГО “ХОКЕЙНИЙ КЛУБ “ОЛІМПІЯ”. В результаті земельна ділянка тенісного корту та поля для зимової ковзанки перейшла на баланс міста.

Такі дії повʼязані з боргами організації перед містом. До 2024 року вона повинна виплатити громаді 128 550,79 гривень боргу.

В результаті спортивний обʼєкт перейшов в постійне користування дитячо-юнацької спортивної школи Калуської міської ради для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.

За словами керівниці дитячою спортивної школи Марʼяни Квятковської обʼєкт зараз знаходиться в жахливому стані. Ним почнуть займатися на весні, зимової ковзанки цього року не буде. Проте, на її думку, у тенісного корту є великий потенціал — дедалі більше зростає популярність цього спорту в громаді.

“Судячи з того, який попит дітей і дорослих оренди залу “манежу” для гри у великий теніс, то це мав би бути хороший спортивний обʼєкт з великим попитом”, — каже Марʼяна Квятковська.

Також в ДЮСШ скоро відкриється набір на секцію занять з великого тенісу

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору