Інформатор Калуш

ТРЕШ

Побив до смерті через ревнощі. Прикарпатця затримали правоохоронці

Особу підозрюваного встановили за лічені години, а опісля його затримали в процесуальному порядку. 48-річний чоловік раніше не судимий. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

У результаті нанесення тяжких тілесних ушкоджень, 52-річний чоловік помер. Підозрюваного правоохоронці затримали.

Пише Інформатор, покликаючись на поліцію області.

На лінію “102” надійшло повідомлення від 52-річного чоловіка. Він повідомив, що виявив тіло брата за місцем його проживання. У 51-річного мешканця Богородчанської територіальної громади була побита голова.

Правоохоронці встановили, що чоловік помер від тяжких тілесних ушкоджень. На місці події поліцейські провели обшук. Вони вилучили одяг, мобільний телефон та фрагменти сліду пальця руки.

Вони з’ясували що напередодні між загиблим та 48-річним мешканцем села Іваниківка, який прийшов до нього додому, відбувся конфлікт на ґрунті ревнощів. Чоловік завдав кілька ударів по голові, від яких потерпілий помер.

Особу підозрюваного встановили за кілька годин, а опісля — його затримали в процесуальному порядку.

Зараз вирішується питання про оголошення йому про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору