Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Смачний піст: трюфелі з фініків | Рецепт №23

Смачний піст: трюфелі з фініків | Рецепт №23

Розповідатимемо як приготувати не просто цікаві солодощі, а ще й вегетаріанські!

Пише Інформатор.

ТРЮФЕЛІ З ФІНІКІВ

Інгредієнти:

  • в’ялені фініки — 500 г
  • кероб — 5 ст. ложок
  • кокосові вершки — 30 мл
  • фісташки — 100 г
  • волоські горіхи — 100 г

Приготування:

Візьміть фініки, видаліть кісточки, м’якоть розберіть на частини та закиньте в чашу блендера. Додайте до фініків кероб. Подрібніть для отримання однорідної маси. Потім у масу до кероба та фініків додайте кокосові вершки і ще раз добре подрібніть.

Сформуйте з отриманої маси кульки одного розміру. Розділіть цукерки на 3 частини. Першу частину фінікових цукерок обваляйте в керобі. Очистіть від шкаралупи фісташки і порубайте ножем. Це ж зробіть і з волоським горіхом. Другу частину фінікових трюфелів обваляйте в подрібнених крихтах фісташок. Третю частину цукерок обваляйте в крихті з волоських горіхів.

Поставте всі трюфелі в холодильник на кілька годин.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору