Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Терміновий збір на автомобіль для саперів із Калуша | РЕКВІЗИТИ

Терміновий збір у Калуші

Саперний взвод 52 окремого стрілецького батальйону потребує транспортного підсилення. Тим паче, що в його складі — наші земляки. 

Про новий збір, який всі разом зможемо закрити, розповідає Інформатор.

Військові цього взводу — сапери. І саме зараз вони гостро потребують вантажно-пасажирського буса, яким могли би підвозити особовий склад та інженерне обладнання до місця виконання бойових завдань.

Дружина одного з військових Любов Дойчик (жінка родом із Грабівки, але фактично є мешканкою Калуша) каже: чоловік з перших днів повномасштабної війни бере участь у бойових діях. Зараз разом із побратимами потребують підсилення. Без транспортного засобу вони не можуть якісно виконувати бойові задачі і ризикують життями.

“Кожна можлива гривня не тільки наблизить нашу перемогу, а й може стати порятунком для чийогось життя. Прошу усіх небайдужих долучитись до збору коштів”, — просить жінка.

Ціль — 300 тисяч гривень.

Допомогти можна за реквізитами картки Ощадбанку: 5167 8032 7092 0270 (Дойчик Любов Миколаївна). Додаємо також посилання на профіль жінки.

Нагадаємо, що в Калуші сьогодні розпочався ярмарок, метою якого також є збір на підтримку військових. Ярмарок триватиме ще і завтра. Долучайтесь!

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору