Калуш До сайту

Смачний піст: лобіо з квасолі | Рецепт №26

Якщо до звичної відвареної квасолі додати трохи прянощів… то можна отримати неймовірний вибух емоцій та смаків.

Пише Інформатор.

ЛОБІО З КВАСОЛІ

Інгредієнти:

Приготування:

Замочіть червону квасолю у воді щонайменше на 6 годин, потім відваріть до готовності. Злийте воду та трохи охолодіть.

Цибулю очистьте та поріжте дрібним кубиком. Розігрійте пательню з вершковим маслом, перекладіть цибулю та смажте до її м’якості. Додайте в пательню відварену квасолю, дрібно порізані зубчики часнику, слайси перцю чилі та подрібнені волоські горіхи.

Додайте по дрібці спецій – хмелі-сунелі та коріандр. Тушкуйте все разом 5 хвилин.

Потім помийте кінзу, обірвіть листочки, дрібно наріжте, додайте до пательні та тушкуйте ще хвилину. Подавайте до столу лобіо теплим або охолодженим.

Читайте також: Вимкнення електроенергії у Калуші на 11 грудня

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08