Дрібку мексиканських смаколиків… і як без авокадо? Додавати можна до тако, намащувати на брускету чи просто смакувати із чипсами.
Пише Інформатор.
СВІЖА САЛЬСА З АВОКАДО
Інгредієнти:
- стиглий авокадо
- томати чері — 5 шт
- червона цибуля — половина
- кінза — 10 гілочок
- сік лайма
- оливкова олія — 1 ст. ложка
- сіль
Приготування:
Авокадо розріжте на дві половини, вийміть кісточку та очистьте від шкірки. Поріжте дрібними кубиками. Перекладіть у глибоку миску та одразу додайте сік одного лайма. Це потрібно для насиченого смаку та щоб авокадо не окислювалося й не чорніло.
Візьміть томати чері, помийте та поріжте кубиками приблизно такого ж розміру як і авокадо.
Середню червону цибулю, перець чилі та гілочки кінзи дрібно порубайте. Усі інгредієнти перекладіть у миску з авокадо.
Додайте сіль оливкову олію. Перемішайте та подавайте до столу.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08