Калуш До сайту

Смачний піст: свіжа сальса з авокадо | Рецепт №28

Дрібку мексиканських смаколиків… і як без авокадо? Додавати можна до тако, намащувати на брускету чи просто смакувати із чипсами.

Пише Інформатор.

СВІЖА САЛЬСА З АВОКАДО

Інгредієнти:

Приготування:

Авокадо розріжте на дві половини, вийміть кісточку та очистьте від шкірки. Поріжте дрібними кубиками. Перекладіть у глибоку миску та одразу додайте сік одного лайма. Це потрібно для насиченого смаку та щоб авокадо не окислювалося й не чорніло.

Візьміть томати чері, помийте та поріжте кубиками приблизно такого ж розміру як і авокадо.

Середню червону цибулю, перець чилі та гілочки кінзи дрібно порубайте. Усі інгредієнти перекладіть у миску з авокадо.

Додайте сіль оливкову олію. Перемішайте та подавайте до столу.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08