Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

На Івано-Франківщині відбулись командно-штабні навчання

На Івано-Франківщині відбулись командно-штабні навчання

Впродовж дня надзвичайні служби області відпрацьовували алгоритми реагування в зимовий період.

Ділиться Інформатор, посилаючись на ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області.

За легендою навчань на територію Прикарпаття випав сильний сніг, а також утворились замети. Додатково, в наслідок обстрілів, було знеструмлено частину мікрорайону Пасічна в Івано-Франківську та відсутній мобільний звʼязок.

“Складна ситуація і на перевалах області, зокрема, внаслідок сильних опадів у вигляді снігу на Кривопільському гірському перевалі у сніговий замет потрапили 8 транспортних засобів, в тому числі 4 великогабаритних, водій одного з яких не впорався з керуванням та з’їхав в кювет, перекривши проїжджу частину, крім того, внаслідок сильного снігопаду та поривчастого вітру, налипання мокрого снігу на лінії електромереж відбулося знеструмлення частини міста Надвірна”, — пишуть про умови легенди на сторінці ДСНС.

Відпрацьовування ліквідації усіх зазначених умов відбувалось під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Вадима Созоника та керівного складу правоохоронців й надзвичайних служб.

“Успішне вирішення завдань щодо захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій значною мірою залежить від підготовки органів управління та сил цивільного захисту до виконання завдань за призначенням, а також організації їх взаємодії. Як бачимо, всі служби спрацювали чітко та професійно, мета навчань досягнута”, — зазначає начальник ГУ ДСНС України в області Володимир Чернецький.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору